Tuesday 12 June 2012

TMM uus direktor

Teatri- ja Muusikamuuseumi direktoriks saab Tanel Veeremaa

Kultuuriminister Rein Lang kiitis heaks konkursikomisjoni ettepaneku nimetada Teatri- ja Muusikamuuseumi direktoriks Tanel Veeremaa. Veermaa asub tööle 1. jaanuaril 2013 ja temaga sõlmitakse tööleping kolmeks aastaks.

Alates 2009. aastast töötab Tanel Veeremaa Tallinna Linnamuuseumi filiaali Miia-Milla-Manda muuseumijuhina. Ta on töötanud ka Eesti Vabaõhumuuseumis muuseumipedagoogi ja hariduskeskuse juhatajana.

Veeremaa on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Ülikooli kunstiajaloo ja joonestamise õpetaja erialal ning omandanud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias magistrikraadi kultuurikorralduses.

Veeremaa kuulub Muuseuminõukogu juures tegutsevasse Muuseumihariduse komisjoni ning Tallinna Haridusameti juures tegutsevasse keelekümbluse töörühma.

Teatri- ja Muusikamuuseumi direktor vastutab muuseumi igapäevase töö ja strateegilise juhtimise eest. Muuseumijuhi oluline ülesanne on muuseumi sisulise ning majandustegevuse lühi- ja pikaajaline planeerimine ning kavandatu elluviimine.

Teatri- ja Muusikamuuseumi direktori ametikohale kuulutati konkurss seoses senise direktori tähtajalise lepingu lõppemisega.

No comments:

Post a Comment