Thursday 8 September 2011

Tänavused tähtajad

Väike meeldetuletus kõigile huvilistele Kultuuriministeeriumi programmitaotluste tähtaegade osas.

Juba homme, 09.09.2011 kukub tööpäeva lõppedes kell programmi "Muusikafestivalid ja -konkursid" osas. Seal on praeguse seisuga jagada 28 045 eurot. Vastavalt Eesti Muusikanõukoguga ja MTÜ-ga Eesti Muusikafestivalid peetud aruteludele on see summa kavandatud eeskätt järgmisel kevadel (aga tänavu kuigipalju veel ka sama aasta lõpus) toimuvate festivalide kulude katteks (nt välisesinejate lennukipiletid), mille puhul on taotlejal võimalik esitada aruanne toetussumma kasutamise kohta eeldatavalt enne 31.01.2012. Selline eeldus järgib riigieelarveliste vahendite kasutamise aruandlussüsteemi toimimisloogikat.

Järgmisel reedel, 16.09 on tähtaeg kahele programmile - "Eesti muusika rahvusvahelisel areenil" ja "Heliloomingu tellimine". Suurem osa eelarverahadest tuli nendes programmides jaotada juba kevadel, sest taotlejaid oli palju, aga midagi õnnestus siiski hoida ka sügisel jagamiseks. Areeni-programmis on jaotatav summa praeguse seisuga 6295 eurot, Heliloomingus 60 140 eurot. Viimase summa juures peegeldub selgelt asjaolu, et 2011. aastaks õnnestus Heliloomingu tellimise programmi mahtu märkimisväärselt tõsta.

Esmalt on meil kõigil aga võimalus juba täna õhtul koos uue telehooajaga taaskäivitunud saadet "MI" ning seejärel kõrgetasemelist muusikaklounaadi duo Igudesman & Joo esituses - "Kõik, mida sa oled tahtnud teada klassikalisest muusikast" 08.09 kell 22.35 ETV-s ja L 10.09 kell 11.30 ETV2-s.

No comments:

Post a Comment