Wednesday 25 April 2012

13 muusikanõuniku kandidaati

Kultuuriministeeriumi muusikanõunikuks pürgib 13 inimest

TALLINN, 20. aprill, BNS - Kultuuriministeeriumi muusikanõuniku konkursile laekus tähtajaks 13 kandidatuuri, senine muusikanõunik Eero Raun asub tööle Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuses (EAS).

"Esmalt vaadatakse läbi laekunud taotlused, sealhulgas esitatud kirjalikud visioonid Eesti muusikaelu olukorrast aastani 2016. Sellele järgneb juba vestlusvoor ja valitakse välja parim kandidaat," ütles ministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Ave Toots-Erelt BNS-ile.

Muusikanõuniku  ülesanne on muusikaelu, muusikakollektiivide ja kontserdiasutuste tegevuse analüüsimine ning olulisemate probleemide väljaselgitamine, samuti muusikaelu ja -asutuste tegevust reguleerivate õigusaktide eelnõude koostamises osalemine ning riikliku finantseerimise põhimõtete väljatöötamine ja muusikaekspordi edendamine.

Kandidaadil peab olema soovitavalt muusikaalane, riiklikult tunnustatud kõrgharidus ning eelnev töökogemus muusikavaldkonnas vähemalt kaks aastat, ta peab väga hästi tundma Eesti muusikaelu, valdama kõrgtasemel vähemalt ühte võõrkeelt, olema hea suhtlemis- ja väljendusoskuse ning algatus- ja analüüsivõimega.

Ministeerium kuulutas konkursi välja seoses praeguse muusikanõuniku Eero Rauni lahkumisega. Maist asub Raun tööle EAS-i turismiarenduskeskuse turundusjuhina.

No comments:

Post a Comment