Monday 21 March 2011

Nüüdismuusika konkurss: temp’óra

temp’óra on rahvusvaheline tugivõrgustik heliloojatele, improvisaatoritele ja esitajatele, mis püüab levitada ja julgustada teadmisi tänapäeva muusikast. Sõbralike kohtumiste kaudu saavad võrgustiku liikmed teostada rahvusvahelisi loomingulisi projekte ja arendada edasi värskeid ideid.

Nüüd on temp’óra välja kuulutanud järjekordse konkursi nüüdismuusika heliloojatele ning esitajatele (solistid või ansamblid). Konkursi perioodiks on 2012-2013. Eelmise konkursi (2010-2011) väljavalitud sel perioodil uuesti osaleda ei saa. Projektid peavad sisaldama kunstnike vahetust vähemalt kolme riigi vahel, nii et esinejad esineksid üksikkontserditel või kontserttuuridel vähemalt kahes välismaises riigis.
temp’óra toetus hõlmab autoritasusid, abikõlbmatud on reisi- ja majutuskulud ning kontserdipaikade rent.

Erilist tähelepanu pööratakse projektidele, mis keskenduvad eri riikide artistide koostööle ning kunstiliste ideede vahetusele.

Täpsem info ning taotlemisdokumendid: http://www.tempora-site.org/spip.php?article278

*

Üks teine infokild, mis võiks pakkuda huvi nutikatele projektikirjutajatele ka muusikavaldkonnas (näiteks seoses huvihariduse või noorsootööga), laekus täna Rahandusministeeriumilt - Šveitsi riik toetab Eesti kodanikualgatusi kahe miljoni euroga.  Esimene taotlusvoor avaneb aprillikuus.

No comments:

Post a Comment