Friday 11 February 2011

Toetused välisesinemistele

Täna, 11.02.2011 kirjutas minister alla käskkirja nr 75, millega kuulutas välja taotlusvooru toetusprogrammile "Eesti muusika rahvusvahelisel areenil".

Praeguste plaanide kohaselt on programmil tänavu kaks tähtaega, 25. veebruaril ja 16. septembril. 2011. a. riigieelarves on programmile eraldatud 65 026 eurot ehk sama summa, mis mullu (1 017 430 kr). Programmi tingimustes muudatusi ei ole.

Programmil "Eesti muusika rahvusvahelisel areenil" on üldised nii taotluse vorm kui ka aruande vorm.

Kindlasti tasub igal taotlejal igaks juhuks üle vaadata, et ei oleks ministeeriumi ees aruandevõlgnevusi.

Veel paneks taotlejaile südamele, et kaasfinantseeringute puhul oleks selgelt ja õiges lahtris kirjas, kas näiteks Kultuurkapitalist taotletav summa on juba eraldatud (ja millises mahus) või on alles menetluses (ja milline on sel juhul vastamise tähtpäev) - täpselt nagu vormis kirjas.

Kui saadate taotluse digiallkirjaga, saatke see palun e-posti üldaadressile min (at) kul.ee. Kõik taotlused, nii digiallkirjaga kui paberil esitatud, palun dubleerivalt saata minule eero.raun (at) kul.ee, siis kogun taotlused komisjoni liikmete jaoks failidena.

Veel uudiseid:
1. Minister moodustas käskkirjaga nr 67 komisjoni audiovisuaalse teose ja teose helisalvestise kasutamise kompenseerimiseks 2010. a. eest võetud tasu jaotuskava väljatöötamiseks.

2. Programmist "Eesti kultuur maailmas" said ministri käskkirjaga nr 70 toetust ETV tütarlastekoor esinemiseks Portugalis, Tallinn Sinfonietta sõiduks rahvusvahelisele uue muusika festivalile ARS MUSICA Brüsselis ning ETV tütarlastekoor osalemiseks Maailma Koorimuusika Sümpoosionil Puerto Madrynis Argentiinas.

No comments:

Post a Comment