Friday 9 December 2011

TMW ootab esinejaid

Avatud on veebipõhine taotlusvoor kõigile asjast huvitatud artistidele, kellel on soov järgmisel Tallinn Music Weekil üles astuda. Taotlused on oodatud kõiki muusikastiile viljelevailt muusikakollektiividelt, kes tunnevad, et on valmis tegutsema ka välisturgudel ning panustama oma karjääri nii muusikalise arengu kui professionaalse asjaajamise osas.

Avatud on ka delegaatide registreerumine Tallinn Music Week konverentsile, kus muusika- ja loomeettevõtluse teemadel vahetavad mõtteid valdkonna tipptegijad üle maailma.

Tallinn Music Week 2012 festival toimub 29.-31. märtsil üle Tallinna linna ning konverents 30.-31. märtsil 2012 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses.

Tallinn Music Week, mis aastal 2012 neljandat korda aset leiab, on Eesti talendiesitlusfestival ning muusikatööstuse konverents. Igal aastal kutsutakse Tallinnasse ka ligi 100 rahvusvahelise profiiliga muusikettevõtjat, kes tutvuvad festivali raames lootustandvate Eesti talentidega, jagavad konverentsi raames muusikaettevõtluskogemusi ning loovad kontakte Eesti muusikatööstusega. Festivali eesmärk on elavdada Eesti muusika eksporti ja toetada siinse muusikaturu professionaalset arengut, laiendades ettevõtjate rahvusvahelist kontaktibaasi ning valdkonnaspetsiifilisi teadmisi.

Aastal 2011 võttis TMW-ist delegaadina osa 229 muusikaettevõtjat ja -organisatsiooni Eestist ning 194 rahvusvahelist delegaati. Festivaliprogrammis astus 16 laval üles 147 artisti 10 riigist (neist 123 artisti Eestist) ning muusikaklubisid külastas 7600 festivalikülastajat. Veebisait kogus 52 483 unikaalset kodulehekülastust 88 riigist.

No comments:

Post a Comment