Monday 29 March 2010

Tunnustus kultuuriministrile

Postimees 26.03.2010 tõi uudise Turu-Uuringute ASi küsitlusest, et rahva hinnangul on ministrid oma tööga hästi hakkama saanud. Kõige paremini on rahva arvates oma ametis hakkama saanud kultuuriminister Laine Jänes (67 protsenti positiivseid hinnanguid) ja välisminister Urmas Paet (60 protsenti). Eraldi naissoost vastajate seas saab kõige positiivsema hinnangu oma tööle Laine Jänes. Samuti saab eraldi välja tuua, et Laine Jänest peetakse Eesti kõige toimekamaks ministriks.

Kuna kultuuriministri üks tegevusalasid on integratsioon, siis ilmselt võib tunnustuseks tema tööle pidada sedagi, et Reformierakond, kes on jätkuvalt Eesti populaarseim, on saanud märgatavalt juurde ka venekeelseid valijaid.

Kultuuriminister on täna (29.03.2010) taas ajakirjanike ees Estonia kontserdisaali laval. Kell 15 osalevad kultuuriminister Laine Jänes, EELK peapiiskop Andres Põder, välisminsteeriumi asekantsler Clyde Kull, Eesti Kontserdi direktori kohusetäitja Marko Lõhmus ja eksjuht Aivar Mäe, Facio Ehituse nõukogu esimees Toomas Tromp, LHV panga juhatuse liikmed Indrek Nuume ja Erki Kilu ning DnB NORD panga juhataja Hans Pajoma Peterburi Jaani kiriku teise ehitusetapi rahastamise kokkuleppe allkirjastamisel, misjärel avalikustatakse ka kiriku avamise kuupäev.

No comments:

Post a Comment