Thursday 12 January 2012

Toetused välisesinemistele

Kultuuriminister kuulutas oma 11.01.2012 käskkirjaga nr 11 välja taotlusvooru toetusprogrammile "Eesti muusika rahvusvahelisel areenil". Taotluste tähtaeg on 03.02.2012.


Erinevalt eelmisest aastast ei ole planeeritud programmile kohe ka sügisest tähtaega (mullu olid tähtajad 25.02 ja 16.09), kuid komisjonil on õigus jätta osa vahendeid reservi ja teha ministrile ettepanek ka teise tähtaja kehtestamiseks. Programmil "Eesti muusika rahvusvahelisel areenil" on üldised nii taotluse vorm kui ka aruande vorm. Ka tingimused (mida toetatakse ja mida mitte) on üldjoontes samaks jäänud (vt ka 11.01 pressiteadet).

Olulisim uudis on aga see, et programmis on oluliselt rohkem raha - senise 65 026 € asemel 133 000 eurot, seega kasv üle kahe korra.

Kindlasti tasub igal taotlejal igaks juhuks üle vaadata, et ei oleks ministeeriumi ees aruandevõlgnevusi. Kaasfinantseeringute puhul olgu selgelt ja õiges lahtris kirjas, kas näiteks Kultuurkapitalist taotletav summa on juba eraldatud (ja millises mahus) või on alles menetluses (ja milline on sel juhul vastamise tähtpäev) - täpselt nagu vormis kirjas.

Kui saadate taotluse digiallkirjaga, saatke see palun e-posti üldaadressile min (at) kul.ee. Kõik taotlused, nii digiallkirjaga kui paberil esitatud, palun dubleerivalt saata minule eero.raun (at) kul.ee, siis kogun taotlused komisjoni liikmete jaoks failidena.

No comments:

Post a Comment